Sushi takeaway Frederiksberg - Forskelligt sushi på tallerkener

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 13.00 – 22.00

Sushi ad libitum:  Mandag – søndag: 13.00 – 21.30

Sushi take away Frederiksberg & København

Sushi take away på Frederiksberg i København fra Genki Sushi er et godt valg, når tiden er knap, og du ønsker kvalitetsmad til en god pris. Vi har et stort udvalg af lækre menuer for enhver smag, hvis du mangler et godt sushi tilbud i København. Vores passion er god mad lavet af friske råvarer af højeste kvalitet. Du finder altid et godt sushi tilbud Frederiksberg hos os, når du ønsker lækker og velsmagende sushi. Takeaway kan afhentes i restauranten. Vi tilbyder udbringning op til 8 km. fra restauranten, levering koster fra 30 kr.

Er du blevet sulten efter sushi? Du bestiller online her:

Bestil takeaway Book et bord

 

 

Høj kvalitet på sushi take away

En ting er sikkert, når du besøger Genki Sushi, og det er den altid høje kvalitet. Vores kokke er uddannede sushikokke, der brænder for deres fag. De har alle en stor passion for god mad, og de sørger altid for at lave mad, der vil give dig en stor smagsoplevelse, når du bestiller takeaway hos os. Din bestilling kan afhentes i restauranten. Vi leverer også op til 8 km fra restauranten, leveringspris fra 30 kr.

 

Sushi tilbud København & Frederiksberg

Ønsker du at smage lidt forskelligt, eller er I et selskab? Så tilbyder Genki Sushi et udsøgt udvalg af delevenlige menudeals. Se vores populære deals på sushi menuer – lækkert sammensat, høj kvalitet og frisklavet af vores dygtige sushikokke. Du finder vores spændende udvalg af gode sushi i København på bestillingssiden. Du finder med garanti noget, der vil falde i din smag.

 

Stort udvalg – noget for enhver smag

Hos Genki Sushi kan vi tilbyde et spændende udvalg af frisk og lækker sushi – lige til at tage med dig hjem. Du kan vælge mellem smagfulde forretter, sashimi, maki og nigiri af højeste kvalitet. Vores brede sortiment gør det nemt at finde noget for enhver smag.

 

Forkæl dig selv

Vi synes, at alle skal kunne forkæle sig selv både i de regnfulde stunder, på de lange arbejdsdage eller når køleskabet er tomt. Vi tilbyder ofte gode sushi tilbud i København, så du kan få takeaway af kvalitet, selv på en mandag. Vores sushi takeaway på Frederiksberg er altid frisk og nylavet, så du kan nyde en sprød og lækker nigiri og uramaki hjemme i din sofa. Se vores delikate udvalg i menuen og find de bedste sushi tilbud i København hos os.

 

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere!

Vi oplever megen travlhed med vores Sushi Take Away, og derfor længere ventetid på vores bude, og anbefaler derfor I henter jeres sushi I restauranten på Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C.

I vil så kunne få jeres lækre sushi hurtigere, og samtidigt spare pengene på leveringen.

Hvis du vil have leveret til din dør, koster det kun fra 30 kroner, alt efter hvor du bor. Vi leverer til følgende postnumre:

Postnummer Leveringspris
1958 Fra 30 kr.
2000 Fra 30 kr.
2500 Fra 30 kr.
2700 Fra 30 kr.
2720 Fra 30 kr.

 

Book et bord

Sidebar