Selskab på sushirestaurant - Sushi på bambusblade og skærebræt

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 13.00 – 22.00

Sushi ad libitum:  Mandag – søndag: 13.00 – 21.30

Større eller mindre selskaber – vi hjælper dig

Om det er et stort eller et lille selskab, hjælper vi dig gerne. Vi har store erfaringer med selskaber af alle størrelser. Hvad I skal have at spise, er op til dig. Om du selv vil sammensætte menuen af din yndlingssushi, eller om du vil have at kokken sammensætter en menu, hvor selskabet er sikret en stor smagsoplevelse. Hvis I er færre end 10 personer, kan du bestille via formularen herunder. Hvis I er flere end 10 personer, skal du ringe til os på tlf. 53 88 52 88 eller sende os en e-mail på genkisushi2000@gmail.com.

 

Book et bord

 

Få en oplevelse hos os

Det kræver tit et større arbejde, når man skal arrangere en middag for et selskab. Derfor kan du med fordel fejre din næste fødselsdag eller holde den næste fest hos Genki Sushi. Vi giver jer en god oplevelse, og vi har fornuftige priser – du slipper derudover for oprydningen, når dine gæster er taget hjem.

 

Skal du holde fødselsdag – eller skal næste firmafest arrangeres?

Vores erfaring med at holde arrangementer er stor, og vi har gennem tiden holdt mange forskellige former for arrangementer. Vi har holdt alt fra små til store arrangementer såsom firmafester, konfirmationer og jubilæer. Vi har altid sørget for, at gæsterne fik en stor smagsoplevelse med vores lækre sushi – og vi har altid sørget for at dagen har været festlig og en dag, som gæsterne husker.

Sidebar