Sushi i bambusfad - Genki Sushi & Wok på Frederiksberg

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 13.00 – 22.00

Sushi ad libitum:  Mandag – søndag: 13.00 – 21.30

God sushirestaurant København

Melder trangen sig til god sushi, så vælg Genki Sushi. Vores sushi er altid lavet af friske råvarer af høj kvalitet. Vores kokke er alle uddannede sushikokke og har en stor passion for deres fag. Du vælger selv, om du vil spise på vores restaurant eller tage maden med hjem.

Bestil takeaway Book et bord

 

 

Alt for dig

Alle vores gæster betyder meget for os, og det er vores mission, at du skal have en lækker smagsoplevelse, hver gang du besøger os. Hvad enten du spiser i vores restaurant eller bestiller som take away, kan du altid være sikker på, at din mad er lavet med en stor passion – og at hver mundfuld er et lille stykke nydelse.

 

God sushi København

Du finder vores restaurant på Smallegade 20. Personalet har mange års erfaring og vores kokke er top professionelle, hvilket gør, at standarden altid er høj hos os. Du er derfor sikret den samme, høje standard, hver gang du besøger os.

 

Gode priser

At besøge en god sushirestaurant behøver ikke at være en dyr fornøjelse. Hos os får du meget for pengene, uden at det går ud over kvaliteten. Vores menukort er varieret, så det passer til enhver smag.

Vi glæder os til at give dig en fantastisk oplevelse på vores sushirestaurant.

 

Book et bord

Sidebar