Forskelligt sushi serveret på bambusblade

Hent din sushi I restauranten, og få den både hurtigere og billigere! Smallegade 20, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider Restaurant:  Mandag – søndag: 13.00 – 22.00

Sushi ad libitum:  Mandag – søndag: 13.00 – 21.30

Lidt om vores lækre sushi

Alle vores kokke er uddannede sushikokke, og de mestrer alle de mange sushi stilarter. De nævnte sushityper er derfor kun eksempler på vores udvalg. Vores menukort varieres løbende, hvilket altid gør et besøg hos os spændende. Du kan se det fulde udvalg ved at gå til vores bestillingsside.

Bestil takeaway Book et bord

 

Gunkan

Gunkan betyder krigsskib eller båd, hvilket også kan ses på formen af sushistykket. Gunkan er en sushirulle med ris, tang og lakserogn.

Sashimi

Består af tynde skiver rå fisk af den bedste kvalitet, der typisk serveres med wasabi.

Temaki

Er du på farten, er temaki et oplagt valg, da sushien er formet som et kræmmerhus, hvilket gør den lettere at spise

Nigiri

Nigri er en pakke af ris, hvor der typisk ligger et stykke fisk eller skaldyr på toppen såsom laks, tun eller tigerreje – det kan både være råt, marineret eller grillet.

Hosomaki

Det er den mindste type sushi indenfor makiruller. Her er der oftest kun en ingrediens, såsom laks eller avokado.

Futomaki

Futomaki er en klassisk maki. Ordet betyder ’tyk rulle’ og kan indeholde forskellige former for fyld som avokado, laks eller tun. Fyldet er omkranset af ris og til sidst tang.

Uramaki

I en uramakirulle ligger risen yderst og fyldet i midten omkranses af tangen. Rækkefølgen er dermed omvendt af den traditionelle sushirulle – og navnet betyder da også ’med vrangen ud’.

Yakitori

Yakitori er pinde med stegt kylling. Kyllingekødet vendes i en lækker, smagfuld marinade og bliver grillet over kul.

 

Book et bord

Sidebar